Al een tijd ben ik geïnteresseerd in het onderzoek naar mijn familiegeschiedenis.

Veel van het onderzoek is gebaseerd op het werk van mijn vader die reeds veel van de Laméris familie en ook van de Becht familie, de familie van zijn moeder, had onderzocht. Daarnaast heb ik ook veel hulp gehad van  andere (verre) familieleden, die zelf ook geïnteresseerd waren en/of onderzoek hadden gepleegd.

 

Via de links boven kan u naar de stamboom gegevens van de  Laméris/Lameris en/of de Lamerus familie en van de Becht familie komen.

 

Voor mijn onderzoek maak ik gebruik van het genealogie programma PRO-GEN voor de verslaglegging. Ook maak ik soms gebruik van ALDFAER.

 

Het is voor een genealoog heel verleidelijk om alles wat  is uitgepuzzeld door te geven. Dat mag niet zomaar. Officieel moet men iedereen toestemming vragen voor het openbaar maken van recente gebeurtenissen. Dat is onbegonnen werk.  Ik toon op deze site iets meer dan volgens de wet op de privacy is toegestaan. Maar ik meen dat dit voldoende terughoudend is gedaan en dat de website zo interessanter is. Op deze site vindt u van nog levende personen alleen de namen en hoe ze aan de stamboom verbonden zijn. Ook van mensen die zijn overleden wordt niet alle informatie die ik bezit op de website gezet, indien ze zijn geboren na 1930.

 

Staat u op de site en wilt u dat niet?

Stuur een e-mail dan zal ik u van de site halen.